Istraživanja stimulisanja matičnih ćelija otkriva tajnu kako da vratite sat unazad

Formula koja čini da tvoja koža ponovo izgleda mlado

Konačno, dostupna i u Srbiji!

Do sada su svi želeli da zaustave vreme. To nam više nije dovoljno, MI ŽELIMO DA VRATIMO VREME UNAZAD! Da se podmladimo. Bez igle. Bez injekcija. Bez bola. Bez korekcija, filera, šminke. Bez posete doktoru.

 

Najnaprednija formula protiv bora u istoriji nege kože. Klinička ispitivanja vodećih medicinskih autoriteta dokazuju da nova formula sa prirodnim sastojcima pomaže u rešavanju bora, mlohave i suve kože – ZAPRAVO ČINI DA TVOJA KOŽA IZGLEDA I DO 15 GODINA MLAĐE.

Istorija se stvara. Zahvaljujući savremenim istraživanjima matićnih ćelija, vekovima stara želja za

Brisanjem bora i poništavanjem vidljivog starenja postaje stvarnost

 

Tajna vraćanja vremena, imati potencijalno mlado, seksi lice bez linija, posedovati baršunasto glatku, ružičastu boju i besprekoran ten… sve do danas, ove želje su bile nemoguća misija, osim ako niste imali manje od 30 godina.

Plastična hirurgija je uvek bila opcija ali je skupa i potencijalno opasna, sa sečenjem, ožiljcima i rizicima koje dovodi operacija pod anestezijom, moguće disfunkcije i velikim, neprijatnim vremenom oporavka.

Injekcioni preparati kao što su Botox® i Restylane® često zahtevaju nekoliko tretmana i korekcija, prilično su bolni kada se primenjuju i u najboljem slučaju privremeni. Uobičajeno je da se tretman Botoxom počinje da primećuje nakon 3-4 dana, dok se pun efekat očekuje za oko  2 nedelje. Rezultati botoxa uobičajeno traju oko 4 meseca. Naravno, to zavisi od starosti i od zdravstvenog stanja pacijenta. Tretman botoxom može se ponavljati oko 3 puta godišnje i to uz prethodnu konsultaciju sa lekarom.

Hemijski pilinzi i “sagorevači” mogu trajno oštetiti i zacrveniti vašu kožu. Sve ovo ostavlja veliki broj popularnih krema protiv bora i hidrantnih jedinjenja sa egzotičnim sastojcima i senzacionalističkim obećanjima o vidljivim, glatkim rezultatima i slične tvrdnje, bez velike prodaje, barem ne kod osoba koje istražuju efekte i dejstvo ovih proizvoda na kožu.

 

Bez šminke, bez filera, bez pokrivanja, bez injekcija – MOGUĆE JE

 

Predstavljamo ti terapiju matičnim ćelijama, formula dubokog prodora za koji su naučnici otkrili da može pomoći da kontrolišete brzinu vizualnog starenja.

 

Tvoje matične ćelije usporavaju

 

Sama terapija ne sadrži matične ćelije. Nema ni potrebe jer tvoja koža ih već ima milione. Prvih dvadeset godina tvog života tvoje matične ćelije naporno rade, proizvodeći mnogo novih ćelija dnevno i šaljući ih na površinu kako bi tvoja koža ostala sveža, meka i mlada.

Problem počinje oko 30.godine kada matične ćelije tvoje kože počinju da se gase. Postepeno, tokom vremena, one se toliko usporavaju da ne stvaraju dovoljno novih ćelija kože da zamene stare koje odumiru.

Akcelerator mladosti

 

Rezultat? Koža gubi zdrav sjaj, formiraju se linije i bore, a mladalačka elastičnost polako nestaje. Ćelijska terapija pomaže da se ponovo aktiviraju i podmlade stare matične ćelije kako bi im pomogla da ubrzaju proizvodnju novih ćelija kao što su to činile u tvojim tinejdžerskim i dvadesetim godinama. Tvoja koža izgleda mlađe i zdravije, već od prvog dana upotrebe. OVO NIJE NAGAĐANJE. Ovo je nauka, potvrđena i testirana u kliničkom ispitivaju. Pogledaj ovaj video.

Terapija matičnim ćelijama čini sve ostalo zastarelim

 

Ovo je verovatno najveći proboj protiv starenja od Botox-a pa na ovamo, klinički dokazana terapija matičnim ćelijama koja kombinuje tri nova moćna bioaktivna sastojka za reaktivaciju i podmlađivanje matičnih ćelija koje stare i na taj način vraćaju čvrst, gladak izgled mladosti. Klinička ispitivanja velike američke laboratorije pokazale su da povećava:

 • kolagen – za 250%
 • elastin – za 200%
 • fibronektin – za 300%

Rezultati testova su pokazale ove neverovatne rezultate u periodu od samo 3 dana! Tvoja koža može izgledati godinama mlađe i daleko zdravije bez injekcija, toksina ili skupih poseta lekaru.

KOLAGEN POVEĆAN ZA 250%

PRE NANOŠENJA

NAKON 3 DANA

Izvor:naučna studija predstavljena na 14th Annual Coastal Dermatology Symposium

ELASTIN POVEĆAN ZA 200%

PRE NANOŠENJA

NAKON 3 DANA

Izvor:naučna studija predstavljena na 14th Annual Coastal Dermatology Symposium

FIBRONEKTIN POVEĆAN ZA 350%

PRE NANOŠENJA

NAKON 3 DANA

Izvor:naučna studija predstavljena na 14th Annual Coastal Dermatology Symposium

Ovo je razlog zašto ti je koža bez sjaja, tanka i naborana

 

Da li si znala da, bez obzira na tvoje godine, imaš na milione matičnih ćelija u slojevima tvoje kože? Istina je, ali kad navršiš 30 godina, sve manje ovih matičnih ćelija se proizvodi i šalje na površinu tvoje kože. Ovo smanjenje proizvodnje matičnih ćelija je razlog zašto koža počinje da gubi svoj sjaj, istanjuje se i omekšava – da pokazuje nepravilne linije i nabore, neugodne bore i staračke pege. I tu nema nikakve filozofije. To je prosto TAKO!

Dobra vest je da matične ćelije ne umiru trajno već polako prelaze u stanje mirovanja. Dakle MILIONI MATIČNIH ĆELIJA koje si imala u mladosti kada je tvoja koža bila glatka i bez bora, i dalje su tu i dostupne za podmlađivanje. Da koža ponovo počne da se regeneriše.

Lamiderm, je prvi proizvod na svetu za podmlađivanje kože koje deluje tako što stimuliše umnožavanje matičnih ćelija u koži odraslih!

Njegova formula se zasniva na sposobnosti da pokrene proizvodnju novih matičnih ćelija i da te ćelije pošalje na površinu tvoje kože kao što je to bilo u mladosti, kada je tvoje lice bilo glatko i bez bora.

Ova specijalizovana formula nije samo odobrena od starne lekara, već je razvijena i sada je javno dostupna po prvi put nakon mnogo godina istraživanja. I to dostupna svima, ne samo bogatima ili poznatim ličnostima.

Lamiderm je bukvalno zatezač lica bez operacija.

 

Lamiderm je 100% bezbedan serum za lokalnu upotrebu i za njega nije potreban recept

 

Jednostavno nanesi ga na lice svakodnevno. Lamiderm možeš nanositi ispod šminke ali i bez šminke. Kada se jednom nanese deluje nevidljivo na tvojoj koži, brzo se upija i resorbuje.

On ODMAH kreće da poboljšava sposobnost tvog tela da reprodukuje matične ćelije i na taj način preokreće izgled kože čineći je da izgleda mlađe za MNOGO GODINA za samo nekoliko KRATKIH NEDELJA.

Pojedinci koji su već isprobali Lamiderm nazivaju ga pravim “čudotvornim” eliksirom mladosti.

NAPOMENA: Ovo treba da znaš: to što se dešava nije privremena glatka koža ili punilo. Neće ti “zadebljati”, isušiti ili ispeći kožu. Nije potreban recept i nema brige o interakciji lekova jer to i NIJE lek.

Lamiderm je zaista izvanredan kao što smo ti opisali ali moraš to iskusiti i sam da bi  verovao svojim očima.

I znaš šta. Evo mali izazov za tebe… Pre nego kreneš da koristiš Lamiderm, napravi par fotografija tvog lica, na dnevnom svetlu, bez šminke. I nemoj koristiti nikakve filtere. Posle mesec dana svakodnevnog korišćenja Lamiderma, 2 puta dnevno, napravi ponovo slike tvog lica. Bićeš iznenađena kolika je vizuelna promena nastala. I tako oduševljena, pošalji nam slike „pre i posle“ a mi ćemo te nagraditi!

I još nešto… Lamiderm podjednako dobro funkcioniše i za žene i za muškarce. Tako da izazov upućujemo i muškom rodu.

Kako znaš da je ta formula zdrava za tebe ako nije klinički testirana na ćelijama ljudske kože

 

  Ne možeš da znaš! Zato, budi oprezna šta kupuješ na tržištu. Proizvođači nikada neće istaći loše strane svog proizvoda, pa čak, neće reagovati i kada se u proizvodima koriste konzervansi kako bi što duže trajali. A ti konzervansi, zna se, bukvalno ubijaju ćelije kože.

  Testirali smo Lamiderm na ćelijama ljudske kože, najsavremenijim  dermatološkim tehnikama. Korišćeni su takozvani „patch testeri“, test sigurnosnih flastera. Testovi su urađeni u Nemačkoj od strane Dermatest-a, renomirane dermatološke klinike koja ima svu opremu i visokotehnološke naučne instrumente za merenje.

  U ovoj kliničkoj studiji učestvovalo je 20 žena koje su starije od 40 godina i od njih se zahtevalo da nanose Lamiderm na čistu kožu, ujutru i uveče, tokom četri sedmice a naučnici su merili parametre pre i posle četiri sedmice i rezultati su pokazali da je:

  • dubina bora smanjena za 32%,
  • tamne mrlje su smanjene za 68%,
  • elastičnost poboljšana za 14%,
  • bezbedan,
  • nealergičan.

  Lamiderm je dobio maximalnu ocenu od 5 zvezdica. Bio je vrlo efikasan i bezbedan.

  Svi ti rezultati, kao normalan sled događaja doveli su do patentiranja formule. Drugim rečima, NE POSTOJI NIŠTA DRUGO SLIČNO OVOJ FORMULI.

  Nisam video na web-sajtovima ni jednu drugu kozmetiku koja ima ovoliko podataka i testiranja, jer da ih imaju, sigurno bi ih prikazali jer smatram da je to veoma važno.

  Zlatna medalja za vrhunski kvalitet – Monde selection

   

  To znači potvrdu da su suštinski kvaliteti proizvoda, koje je proizvođač saopštio potrošaču, naučno tačni i da proizvod sadrži dovoljno aktivnih sastojaka da postigne efekat za koji tvrdi.

  Monde Selection je temeljan, autoritativni međunarodni institut za istraživanje kvaliteta koji je osnovan 1961. godine sa sedištem u Briselu, Belgija. Kao jedan od najuglednijih i najuticajnijih nezavisnih instituta za procenu kvaliteta, Monde Selection prati veoma složen i zahtevan skup standarda za procenu. Njegova zlatna nagrada naziva se Nobelovom nagradom za kvalitet i predstavlja najviše industrijske standarde u Evropi i svetu.

  Nega kože – iznutra ka spolja

   

  Pravilna nega kože je neophodna za stvaranje i održavanje zdravlja i vitalnosti tvog izgleda. Ali ono što svakodnevno nanosiš na kožu nije dovoljno. Sve što konzumiraš može se negativno ili pozitivno odraziti na tvoju kožu.

  Iz tog razloga, svakodnevno dobijanje odgovarajućih vitamina i hranljivih sastojaka koji su ti potrebni osigurava da će tvoja koža izgledati najbolje.

  OMNIA sadrži esencijalne vitamine, minerale i posebne hranljive materije za zdravu i blistavu kožu, sve u jednoj kapsuli. Sastoji se od tri glavna sastojka za koje je dokazano da kontinuirano podmlađuju zdravlje tvoje kože kako stariš:

  • bioaktivni faktori rasta iz oplođenog kokošijeg jajeta, koji stimuliše proizvodnju kolagena, elastina i fibronektina u koži,
  • superhrana Spirulina, bogat izvor lako svarljivih biljnih proteina sa nekim od najmoćnijih antioksidanata koji se bore protiv oštećenja slobodnim radikalima na celoj koži i u telu, i
  • biljni ekstrakt cvetova crvene deteline, koji poboljšava teksturu i nivo vlažnosti kože koja stari.

   Pored toga, sadrži tri moćna kompleksa sastojaka sastavljena od minerala, kolagena i prirodnih hidratantnih sredstava za poboljšanje strukture, funkcije i izgleda kožnog tkiva:

   • kompleks za podmlađivanje, koji se sastoji od hijaluronske kiseline, L-cistein amino kiseline i ribljeg kolagena za zdravu regeneraciju ćelija kože i jake proteinske strukture u kosi,
   • kompleks super vitamina B, koji sadrži sve vitamine B za jaku i zdravu kožu, kosu i nokte i
   • mešavinu antioksidansa i biljaka, koji čini ekstrakt semenki grožđa, selen, cink i magnezijum koji pomažu u zaštiti kože od oštećenja, uticaja životne sredine i biološkog starenja, istovremeno poboljšavajući cirkulaciju krvi.

   Ishrana ima veliku ulogu u zdravlju kože – OMNIA

    

   Postavljaš pitanje: A šta sa ostatkom kože? Koža nije samo koža lica. Tako je. Zato i želimo da ti omogućimo da ishranom deluješ ne samo na kožu lica već na celokupan tvoj najveći organ.

   Šta je OMNIA? To je hrana za kožu, sve u jednom, dodatak koji sadrži esencijalne vitamine, minerale i posebne hranljive materije za zdravu i sjajniju kožu.

   Omnia sadrži one dobre masne kiseline koje su ti potrebne da tvoja koža u osnovi  preokrene starenje

   Ono što treba da znaš je to da dodavanje Omnia i mladim i starijim ćelijama ljudske kože udvostručiće njihov rast.

   Dvostruka nega kože – od spolja ka unutra i iznutra ka spolja

    

   Sada je tvoja nega kože kompletirana. Imaš Lamiderm koji deluje sa površine ka unutrašnjim slojevima kože i može hraniti u tim slojevima ćelije kože zahvaljujuči sastojcima koje sadrži i koji se apsorbuju kroz kožu u finije slojeve kože.

   I imaš, OMNIA da hrani iz krvotoka donje ćelijske slojeve kože.

   Želiš da napraviš efikasnu masku za lice?

    

   Za to ti je dovoljna 1 kapsula Omnia i malo Lamiderm Apex-a. Da bi znala kako, pogledaj video

   Negu kože podižemo na još viši nivo

   Šta još možeš da učiniš da tvoja nega kože bude još bolja? LifePharm ti je omogućio nešto što je ranije bilo dostupno samo određenim osobama, poznatim i slavnim.

   1. Apex Light Therapy Face mask

    

   LED terapiju je prvobitno izmislila NASA, pre nekoliko decenija, da bi pomogla u uzgoju biljaka i povrća. Danas se koristi za regeneraciju ćelija kože, za usporavanje starenja i lečenje akni.

   Maska koristi talasne dužine tri boje svetla: crvene, plave i narandžaste (boja ćilibara).

   • Terapija CRVENOM svetlošću : (talasna dužina između 620nm i 750nm) Koristi se u borbi protiv starenja zbog svoje sposobnosti da stimuliše proizvodnju kolagena i elastina. Takođe, smanjuje citokine, koji uzrokuju upalu. 
   • Terapija PLAVOM svetlošću : (talasna dužina između 405nm i 420nm) Zbog svojih antibakterijskih prednosti koristi se u lečenju akni. Poznato je da ova specifična talasna dužina stimuliše proizvodnju radikala kiseonika koji ubijaju bakterije P. Acnes (bakterije koje uzrokuju akne), bez oštećenja kože. 
   • Terapija NARANDŽASTOM svetlošću : (talasna dužina između 590 nm i 620 nm) Koristi se za uklanjanja toksina iz kože, za pojačavanje limfnog toka i povećanje ćelijskog rasta, pomažući u zameni ćelija ili proizvodnji novih ćelija kože. Takođe, pomaže u smanjenju staračkih pega

   Kada koristiti LED masku?

   Ponekad ili većinu svog vremena, nemamo 20 ili više minuta da legnemo sa posebnim naočarama ispod profesionalnog LED uređaja.

   Ono što je sjajno za ovu masku je to što je možeš koristiti kad god poželiš i pri tome možeš da obavljaš svakodnevne poslove. Jednostavno, ne smeta ti!

   Ispred TV-a, za radnim stolom, u krevetu s čašom vina, odmah ispred kupatila, tako da možeš uplašiti svoje ukućane kada završe tuširanje – gde god poželiš! Jedino ne možeš ništa da jedeš i piješ dok ti je maska na licu.

   Ove maske su jako jednostavne za upotrebu. Potpuno su ti ruke slobodne i bežične su. Ne ometaju ti pogled niti zahtevaju da sediš na jednom mestu.

   Kortni Kardašijan na svom Instagramu promoviše ovu masku kao jednu od najboljih terapija na tržištu.

   @poosh We saw @kourtneykardashian wearing a LED Light Shield Mask, so we bought a LED Light Shield Mask. Link in bio to get yours. #poosh #pooshtok #skincare ♬ original sound - Poosh
   @poosh We saw @kourtneykardashian wearing a LED Light Shield Mask, so we bought a LED Light Shield Mask. Link in bio to get yours. #poosh #pooshtok #skincare ♬ original sound - Poosh

   Njena maska košta 190$ a naša je sa 50% popusta, samo 85€ i to je ista maska koju dobijaš uz naš set Healthy Skin Glow-Up Pack.

   I još nešto. Ova maska nije samo za žene, tako da je mogu koristiti i muškarci.

   Kako se koristi LED maska?

    

   Pre nego što počneš, proveri da li je tvoja maska ​​napunjena pomoću priloženog mikro-USB kabla (proc. 30 minuta)

   1. Očisti kožu i nanesi svoje omiljene serume za negu kože, hidratantne kreme i tonike
   2. Postavi masku udobno na lice
   3. Pritisni dugme za napajanje koje se nalazi na levoj strani uređaja da započneš sesiju LED terapije 
   4. Da bi promenila izvor svetlosti, pritisni dugme za napajanje da bi odabrala između crvene, plave ili narandžaste boje u zavisnosti od željene terapije
   5. Maska se automatski isključuje nakon 15 minuta. Da bi se prebacila na drugu boju ili da bi koristila jednu boju duže od 15 minuta, ponovo klikni na dugme za napajanje i odaberi boju po izboru.  
   6. Za isključivanje pritisni i drži dugme za napajanje dok se svetlo ne ugasi (oko 2-3 sekunde)
   7. Obriši masku nežnom krpom ili maramicom za čišćenje i to nakon svake upotrebe i čuvaj na hladnom i suvom mestu

   Podešavanje svetla:

   Slobodno uživajte u bilo kojem izboru LED terapije dok se baterija ne isprazni. Ne postoji takva stvar kao što je “preterana” LED terapija. Za one koji su osetljivi na svetlo, započnite LED tretman u dobro osvijetljenoj prostoriji. Za terapeutski tretman, svaka postavka svetla može se koristiti preporučenih 15 minuta.

   2. Apex roler za masažu lica i tela

    

   Vrhunski luksuz u nezi kože sa APEX rolerom za masažu lica i tela.

   Prava snaga ovog masažera su:

   • solarni paneli koji aktiviraju cirkulaciju u vašoj koži
   • platinaste duple perle koje podstiču zamenu ćelija čime se povećava aktivacija kolagena

   Kako se koristi roler pogledaj u videu.

   I znaš šta, Apex roller za masažu lica i tela možeš dobiti sa 50% popusta uz naš Flawless Skin Pack

   3. Jade valjak za lice i Gua Sha set

    

   Gua sha se praktikuje u tradicionalnoj kineskoj medicini hiljadama godina. Usavršavan kroz vekove, ovaj gua sha alat je napravljen da ima učvršćujući, lifting efekat na koži.

   Napravljen je od 100% prirodnog kamena od žada. Nudi anti-age negu, borbu protiv linija bora, smanjenje tamnih podočnjaka, bolju kožu i zdravlje bez ikakvih hemikalija ili iritansa.

   Žad balansira i ima svojstva prirodnog hlađenja. Ostaje hladan na dodir (čak i po toplom vremenu). Poznat je kao kamen večne mladosti.

   Zbog prirodnih varijacija u kamenu, svaki Gua Sha alat je jedinstven po uzorku i boji.

   Gua Sha je vrhunski tretman za negu lica. Mišići lica su često pod stresom zbog stalnih promena u izrazu, poput mrštenja, podizanja obrva ili stiskanja čeljusti – i tu do izražaja dolazi Gua Sha. Tehnika zatezanja se koristi za oslobađanje napetosti i promovisanje limfne drenaže.

   Gua Sha oblikuje i poboljšava tvoje karakteristike na izvanredan način. Svako zatezanje vodi do limfne drenaže, uklanjanja nadutosti i razbijanja tečnosti koja se nakuplja ispod kože kako bi se izoštrila svaka kontura tvog lica.

   Znam šta sada misliš: „Čekaj, šta? Klizanjem ovog kamena preko mog lica mogu mi jagodice biti isklesanije?”

   I odgovor je da. Jedna od najvećih prednosti je oštrija linija vilice, više isklesane jagodice – bez senki ili pudera za konture.

   Ne zaboravi i duhovne prednosti! Prilikom odabira Gua Sha alata, važno je odabrati kamen koji najbolje odgovara tebi i tvojoj rutini nege. Za osećaj smirenosti i zategnutosti, nudim ti naš Jade Gua Sha set –  žad Gua Sha i valjak za lice uz Beuty Pack.

   Kako koristiti svoj Gua Sha alat i kako da postigneš najbolje rezultate, pogledaj u ova dva videa.

    LIFEPHARM

    PORUČI

    proizvode i setove za negu kože

    Lamiderm Apex

    7.519 рсд

    Доступно као наруџбина на захтев

    Big Lamiderm Apex

    22.559 рсд

    OMNIA

    6.269 рсд

    Healthy Skin Glow-Up Pack

    26.799 рсд

    Beuty Pack with Gua Sha set

    22.499 рсд

    Flawless Skin Pack

    24.899 рсд

    Skin Cell Regeneration Beauty Pack

    17.999 рсд