Praznici su vreme kada treba da uštedite

Uz naše neverovatne

Novogodišnje popuste

Srećni Novogodišnji i Božićni praznici!

Ponude važe do 15. januara 2022.godine

Sve o Novogodišnjoj rasprodaji

Uštedite i osvojite poklon!

Novogodišnje želje

Prvo što svojim najdražima i sebi poželimo je puno sreće i dobro zdravlje u Novoj godini. Na sreću nemožemo uticati ali  na dobro zdravlje možemo

poklon za svaku kupovinu paketa PROIZVODA

Dobićete kutiju za suplemente tako da nikada nećete zaboraviti dan i vreme uzimanja suplemenata kako biste sebi osigurali odgovarajuću dozu

Veliki popusti

Kupovinom paketa LifePharmovih suplemenata uštedite i do 7000 dinara koje možete potrošiti na kupovinu poklona za vaše najdraže

Naručite Svoj Paket već Danas!

Poklon – KUTIJA ZA SUPLEMENTE – da bi uvek bili uz Vas!

Ovo su paketi suplemenata!

poruči za sve članove tvoje porodice, uštedi i obraduj se poklonu

Nutritional Powerhouse

Pakovanje sadrži po bocu Laminine, Digestive, Omega i Immune

uštedite 1000 dinara

po ceni od

16.830 dinara

Good Pack

Pakovanje sadrži 4 boce Laminine

uštedite 1000 dinara

po ceni od

17.760 dinara

Better Pack

Pakovanje sadrži 6 boce Laminine

uštedite 3200 dinara

po ceni od
24.822 dinara

Family Pack

Pakovanje sadrži 8 boce Laminine i 2 boce Digestive

uštedite 7000 dinara

po ceni od
39.290 dinara

Iskustva korisnika

za njih su ovi proizvodi nezamenjivi

Možeš poručiti pojedinačne proizvode

i tako napraviti svoj jedinstveni paket prilagođen tvojim potrebama

Pogledajte video

ako postoji još neki tračak sumnje da li su ovo proizvodi za Vas

Ovo najčešće pitaju

jer žele da znaju i da otklone svaku nedoumicu

kako da odaberem prave suplemente za svoju porodicu i sebe?

Kada biram prave suplemente za svoju porodicu i sebe, tražim proizvode koji su podržani naučnim istraživanjima. Lifepharm se zalaže za to da nudi proizvode samo najvišeg kvaliteta, napravljene od najmoćnijih i najsigurnijih sastojaka, koji su klinički testirani i ispitani. Suplemente koje koristim moraju imati odobrenja zvaničnih institucija. Laminine je siguran dijetetski dodatak koji se proizvodi u SAD po smernicama Food & Drug Administration (FDA) i Current Good Manufacturing Practices (cGMP).

Laminine je proizveden u SAD i klinički testiran u objektima odobrenim od NSF, cGMP i FDA. Veliki broj recenziranih publikacija i prezentacija pokazuju svaku prednost i kredibilitet LifePharm proizvoda.

Takođe, važna činjenica je da se Laminine nalazi u PDR-u, referentnoj knizi koju koriste američki lekari pri pripisivanju lekova. Naime, lekar pri određivanju terapije konsultuje se upravo sa ovom knjigom. U njoj se nalaze samo lekovi i 5 suplemenata, od kojih 4 LifePharmova, među njima i Laminine

gde su sve objavljene naučne studije o LAMININE?

LAMININE je objavljen u američkom časopisu American Health Journal
LAMININE je u izdanjima za 2015 i 2016. god. Physician’ Desk Reference
LAMININE je predstavljen na Američkoj akademiji za Anti-aging medicinu
LAMININE je predstavljen na godišnjoj konferenciji Američkog naturapatskog medicinskog udruženja (ANMA)

suplementi se puno razlikuju po ceni. dA LI TREBA KUPOVATI NAJJEFTINIJE?

Svakako da ne! Visoka cena svakako ne garantuje kvalitet ali zato niska cena garantuje jeftine, nedovoljno kontrolisane proizvodne procese, sumnjive izvore, nedovoljno ispitivanja, testiranja… Treba uključiti zdravu logiku. Mislite da je moguće da proizvodnja, na pr. Omega 3 suplementa bude toliko jeftina da taj proizvod košta 30-40 din po jedinici proizvoda?! Naravno da je nemoguće! Proizvod po toj ceni sigurno nije napravljen od riba iz bezbednih voda i sl. i verovatno je u obliku etilestra koji je skloniji oksidaciji i užeglosti. Velika verovatnoća je da se radi o Omega 3 dobijenim iz biljaka koji ima jako mali stepen konverzije u EPA i DHA koje su aktivne i potrebne našem organizmu.

Ili suplement vitamin C. Može da bude jeftin ali svakako nije dobijen prirodnim putem. Radi se o veštačkom vitaminu C čija apsorpcija i iskorišćenost ne prelazi 10%! Za suplement vitamina C jako je važno da se apsorpcija vitamina odvija u tankom crevu i da do njega dođe bez uticaja želudačne kiseline.

zašto je važno da nam laminine stimuliše podelu ćelija?

Svakodnevno se u našem organizmu duplira 350 milijardi ćelija. Pod pretpostavkom da je nastalo 99,9% savršenih kopija i da naš organizam popravi 99,9% ćelija koje su sa greškom i 99,9% preostalih uništi, u našem telu ostane 350 degenerativnih (tumorskih) ćelija! Svaki dan!

Zato je od izuzetne važnosti da specijalizovane ćelije nastale od matičnih ćelija budu bez greške (ćelije sa greškom su tumorske ćelije).

Prema podacima SZO rak je drugi uzrok smrti u Srbiji. Svake godine od njega oboli više od 40000 osoba (2018.god.) a skoro 22000 osoba oba pola umre, odnosno svaki dan od raka umre 60 osoba u Srbiji!

Vreme ističe!

Nezaboravite, ponuda je vremenski ograničena! Siguran sam da ne želite da je propustite!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Mnogi dodaci ishrani imaju blagotvorno dejstvo na ljude koji ih konzumiraju. Lista benefita Laminine je bila tako opsežna da sam je prvo odbio. Kao klinički naučnik, navikao sam da vidim dodatke ishrani koji imaju koristi u određenim oblastima. Na primer, vitamini B imaju energetsku korist, proizvodi od kolagena pomažu zglobovima… Međutim, jedan proizvod retko ima toliko prednosti. Delovalo mi je isuviše savršen.

Steven Petrosino, PhD

Clinical Nutritionist, Human Genome Sciences

Pošalji poruku

ako želiš da postaviš pitanje ili da saznaš više o proizvodima. A ako podeliš svoje pozitivno iskustvo sa našim proizvodima, bićeš dodatno nagrađen!

Ostanimo u kontaktu

jer kad jednom probaš ove suplemente, poželećeš da ih uvek imaš! Za to je dovoljan samo jedan klik 

telefon

+381 60-55-00-111

Email

zeljko@zivitedobarzivot.com

SMS

Pošalji poruku