želiš da izgledaš 10 godina mlađe?

Prihvati 90-dnevni izazov, pobedi i osvoji 800€

 

Duboke bore nisu retka pojava, i zato vam danas šaljemo IZAZOV da ih uklonite sa lica.

Imamo rešenje koje će vaš izgled podmladiti brzo! Ali stvarno!

Ako budete želeli da podelite svoje iskustvo koje ste stekli ovim izazovom, možete osvojiti i nagradu u vrednosti od 800€

 

želiš da izgledaš 10 godina mlađe?

Prihvati 90-dnevni izazov, pobedi i osvoji 800€

 

Duboke bore nisu retka pojava, i zato vam danas šaljemo IZAZOV da ih uklonite sa lica.

Imamo rešenje koje će vaš izgled podmladiti brzo! Ali stvarno!

Ako budete želeli da podelite svoje iskustvo koje ste stekli ovim izazovom, možete osvojiti i nagradu u vrednosti od 800€

 

Duboke bore nisu omiljena tema ni među ženama a ni među muškarcima. Ipak, kada se one pojave, mnogi pomisle da se tu ne može baš puno učiniti bez skupih tretmana.

Botoks, hemijski piling, laserske intervencije i ostali antiaging tretmani su veoma skupi i koštaju nekoliko stotina eura.

DOBRA VEST-Postoji način da ih znatno jeftinijim tretmanima sprečimo i dovedemo u red. I to potpuno prirodnim putem, napadajući uzrok problema.

Bore su prvi znak starenja. Razlog pojavi bora je nedostatak kolagena i elastina. Svaka bora budi strah od starenja i postavlja pitanje: šta učiniti kako bi se ublažile?

Bez panike, korak po korak, morate da shvatite šta se dešava i kako treba da reagujete, a da bude najbolje za vas.

Najpre, treba da znate da su za mladalački izgled vaše kože zaduženi kolagen i elastin, dok je za uklanjanje tragova bora zadužen fibronektin.

Kolagen je ona materija u strukturi vaše kože koja je održava čvrstom, jedrom i mladom. Postoji više različitih tipova kolagena, a posebnu važnost za kožu ima tip I kolagena (85% kolagena kože) i tip III kolagena (15% kolagena kože). Stvaraju ga ćelije koje se nazivaju fibroblasti.

Zanimljiva činjenica

 

stimulacija rasta kolagena ima domino efekat. Naime, što ga je više u koži to ga ona više stvara.

Šta je elastin? Reč je o vrsti proteina koji je sastavni deo kože, odnosno njenog vezivnog tkiva. Kako mu i sam naziv kaže, zadužen je da čuva elastičnost, tonus i snagu vaše kože.

Zanimljiva činjenica

 

Elastin je otprilike 1000 puta fleksibilniji od kolagena

Fibronektin ima ključnu ulogu u regeneraciji tkiva. Drugim rečima, on je zadužen da ukloni tragove bora sa lica, kao i druge ožiljke ako su prisutni. To je važno vlakno koje pomaže u saniranju rana i kože.

Treba ovde pomenuti i LOX, enzim Lizil oxidaze. To je prirodni enzim u ljudskoj koži koji poboljšava proizvodnju kolagena, elastina i fibronektina. Znači, LOX je zadužen za zdrav i mladalački izgled kože.

Zanimljiva činjenica

 

Vremenom i starenjem ćelije sve manje proizvode LOX, te je potrebno nadoknaditi ga

Zdrava, mlada koža se lako regeneriše i nadoknađuje izgubljena ili oštećena kolagenska vlakna, tj. stvara novi kolagen. Ako sve funkcioniše kako bi trebalo, tada naša mašina za proizvodnju kolagena-ćelije koje se nazivaju fibroblasti, stvaraju nove količine ovog proteina. U isto vreme telo proizvodi enzime koji razbijaju oštećena kolagenska vlakna, razlažu ih i koža ih izbacuje iz sistema. Rezultat je jaka, jedra i blistava mladalačka koža.

Vremenom, međutim, stvari počinju da se menjaju. Glavna karakteristika stare kože je oštećenje funkcije fibroblasta koji sada proizvode malu količinu kolagena a veliku količinu enzima koji razgrađuju kolagen. Rezultat je koža koja postaje neujednačena u boji, hrapava, opuštena i naborana.

Večito pitanje

Kako obrisati bore, ali stvarno?

Sve metode koje danas postoje zasnivaju se ili na veoma skupim tretmanima, ali i poprilično bolnim, (botox, hemijski piling, laserski tretmani…) ili pak na pronalaženje „čudotvorne“ anti-aging kreme sa kolagenom, koje i nisu baš tako efikasne kao što to proizvođači pokušavaju da pokažu. Sve podupreto navodnim svedočenjem „zadovoljnih“ korisnika sa sve fotošopiranim slikama „pre i posle“.

OVE BORE SU „ISPEGLANE“ ANTI-AGING KREMOM, ALI U PHOTOSHOPU!

Na ovaj način se prave slike koje vidite na reklamama po sistemu „pre“ i „posle“. Ne mora da se koristi čak ni Photoshop, postoje aplikacije na telefonu koje vam sve to urade automatski.

Pa kome onda verovati? Samo kliničkim testiranjima i naučnim dokazima. I uključivanjem zdrave logike. I IZAZOVIMA, baš ovakvim kao što je ovaj, gde će svi koji učestvuju lično se uveriti u kvalitet i efekte ovih proizvoda.

Iz tog razloga ovde nećete videti slike „pre i posle“. Iz tog razloga ćemo se pohvaliti i prestižnom nagradom za kvalitet koji je LAMIDERM APEX dobio od prestižnog Monde Selection. Ali o tome, kasnije, u nastavku teksta.

Treba napomenuti i da Institut za anti-aging medicinu i negu kože već godinama pokušava da izdejstvuje da se zabrane sve anti-aging kreme koje nemaju dokazano dejstvo, ali bez uspeha!

Zanimljiva činjenica

 

rešenje problema brisanja bora je jednostavno. Treba pronaći način da prirodnim putem povećamo proizvodnju tri najvažnija proteina: kolagena, elastina i fibronektina

Anti-aging kreme

Znači, treba odabrati kremu za lice sa kolagenom?

I ne baš. Da bi krema za lice sa kolagenom nadoknadila nedostajući protein u koži potrebni su mali molekuli kolagena koje će fibroblasti iskoristiti kao građu za nove kolagenske niti.

Molekuli kolagena u kremama su često preveliki da bi uopšte prošli kroz pore i doprli u sloj kože u kome treba da budu. Dakle, takav kolagen iz kreme će ostati na površini i neće imati naročit efekat (ali vam to proizvođači ne kažu).

Najčešći scenario kada se koriste ove kreme je gotovo nikakav efekat, bačena para i uzalud izgubljeno vreme tokom kojeg su se vaše bore produbile.

Ukoliko treba da birate između kreme kojom ćete možda uspeti da nadoknadite deo izgubljenog kolagena i mogućnosti da vaša koža podstaknuta dobrim preparatom sama sintetiše neophodan kolagen, uvek izaberite ovo drugo.

Zanimljiva činjenica

 

jedini proizvod koji će podstaknuti kožu da sama stvara veću količinu kolagena, elastina i fibronektina je LAMIDERM APEX

Logično pitanje

Šta onda realno možemo očekivati od krema za „brisanje“ bora?

Realno, ne mnogo. Ako očekujete WOW efekat on će izostati. Zašto? Zato što su te kreme prvenstveno namenjene za negovanje kože sa nekim sastojcima koje imaju anti-aging efekat kao što su kolagen, CoQ10, hijaluronska kiselina, ali ne u meri  koju propagiraju. Ni približno.

Zato vam nudimo ovaj izazov koji će, pored efekta koji će Vas zadovoljiti, imati i taj WOW efekat koji će vam sasvim  sigurno prijati i podići vaše samopouzdanje.

Za 90 dana ovog izazova rezultati će biti takvi da ćete u pogledima vaših prijatelja, komšija i osoba do kojih Vam je stalo videti divljenje i shvatiti da svi oni misle kako fantastično izgledate.

Dobra vest i za Vas koji volite društvene mreže! Više nećete imati potrebu da slike koje stavljate na Instagram ili Facebook sređujete filterima ili u Photoshopu. Mada, oni koji budu gledali vaše slike, prilično će biti ubeđeni da su filteri imali ulogu u svemu tom. 😉

stimulisanje regeneracije kože i spolja i iznutra

Sistem dvostrukog delovanja

Kako pomoći koži iznutra?

LAMININE

Veliki deo održavanja zdravlja i lepote kože uključuje „unutrašnji posao“.

Pokušaću da budem što jasniji. Ovo je deo naučnih istraživanja i verujem da će Vam biti jasno kako ćelije kože funkcionišu i šta im je potrebno.

Dva odgovora su:

1. Vlakna kolagena daju koži gipkost i svojstva podizanja. Ova vlakna traju otprilike godinu dana pre nego što budu zamenjena novim. Pored toga, UV zračenje Sunca prodire duboko kroz slojeve kože i dovoljno je snažno da razbije kolagenska vlakna (to se zove foto-starenje). Takođe, može oštetiti jezgro ćelija kože, uništavajući njihovu sposobnost stvaranja kolagena i elastina. To znači da su ćelijama kože potrebne esencijalne amino-kiseline da bi proizvele vlakna kolagena i elastina, koja su proteini.

2. Jedinstveni ekstrakt oplođenog kokošijeg jajeta u sastavu LAMININE obezbeđuje neophodne esencijalne amino-kiseline u dovoljnoj količini i u prirodnom obliku koji se lako apsorbuje i koristi ćelijama kože. On obezbeđuje koncentrisanu količinu faktora rasta, sa jednim posebno, tzv. Faktorom rasta fibroblasta.  Ovo je zapravo hormon, koji je u interakciji sa ćelijama fibroblasta, stimuliše ćelije da proizvode kolagen. Ćelije fibroblasta leže na osnovama matriksa kože i proizvode kolagen i elastin. Kad ove ćelije dobiju „podsticaj“ ovim hormonom, one pomažu u stimulisanju proizvodnje ove anti-aging komponente kože.

Zadužen da posao „odradi“ spolja

LAMIDERM APEX

LAMIDERM APEX je prvi proizvod za negu kože sa prirodnom lizil oksidazom (LOX) koji cilja i poboljšava proizvodnju kolagena, elastina i fibronektina za zdravu i blistavu kožu mladalačkog izgleda.

Opsežna istraživanja i ispitivanja ćelija ljudske kože zaključila su da LAMIDERM APEX sadrži faktore rasta koji stimulišu proizvodnju tri glavna vlakna kože: elastin, kolagen i fibronektin. LOX iz LifePharm-ovog ekstrakta jedinstveni je enzim za koji je poznato da umrežava kolagen i vlakna fibronektina, dajući im snagu i dužinu, istovremeno pomažući u poboljšanju teksture kože. LOX se NE nalazi u drugim kozmetičkim serumima, dostupan je jedino u LAMIDERM APEX-u.

Ojačan švajcerskim alpskim biljnim ekstraktom

Ekskluzivna mešavina sedam švajcerskih alpskih biljaka poznatih po kondicioniranju i prosvetljenju kože. Nežno prosvetljuje kožu i poboljšava zdravlje ćelija kože

Mešavina ekstrakta voća

Patentirana mešavina pet ekstrakta voća, kivija, jagode, nara, borovnice i brusnice, stimulišu vitalnost ćelija. To znači da ovaj kompleks obnavlja teksturu kože i odoleva oštećenjima od zagađenja i UV zračenja.

Kombinacija CoQ10, vitamina C i E

Kompleks za ishranu kože sadrži CoQ10 sa vitaminima C  i E za podmlađivanje. Ovaj kompleks bori se protiv slobodnih radikala i na taj način jača ćelije u borbi protiv fotostarenja i ujedno poboljšava zdravlje kože.

Prirodni sistem isporuke

Sok od aloe vere i ulje semena suncokreta omogućavaju serumu da dospe ispod površine kože bez ikakve iritacije kože. Kokosovo ulje pomaže omekšavanju kože radi bolje apsorpcije.

Prirodan sistem isporuke obezbeđuje maksimalnu apsorpciju odabranih sastojaka za ulepšavanje vaše kože.

nauka u službi lepote

Serum za kožu visokih performansi

Opsežna istraživanja i ispitivanja ćelija ljudske kože zaključila su da LAMIDERM APEX sadrži faktore rasta koji stimulišu proizvodnju tri glavna vlakna kože: elastin, kolagen i fibronektin. LOX iz LifePharm-ovog ekstrakta jedinstveni je enzim za koji je poznato da umrežava kolagen i vlakna fibronektina, dajući im snagu i dužinu, istovremeno pomažući u poboljšanju teksture kože. LOX se NE nalazi u drugim kozmetičkim serumima, dostupan je jedino u LAMIDERM APEX-u.

Naučno je dokazano da ovaj sastojak povećava nivo kolagena, elastina i fibronektina u ljudskim ćelijama kože, za samo tri dana. Zvuči neverovatno? Ovo su rezultati dobijeni naučnim putem i deo su naučne studije predstavljene na 14th Annual Coastal Dermatology Symposium

kolagen povećan za

250%

PRE

POSLE

elastin povećan za

200%

PRE

POSLE

fibronektin povećan za

350%

PRE

POSLE

*fotografije 200 000 puta uvećanih ćelija kože

ne trebaju nam fotošopirane slike, dokaz je

Zlatna medalja za kvalitet

zlatna medalja za vrhunski kvalitet

monde selection

 

LAMIDERM APEX-u dodeljena je Zlatna nagrada za kvalitet prestižne Monde Selection. LifePharm je prva kompanija za epigenetsku ishranu koja je ikada osvojila ovu nagradu.

Monde Selection je temeljan, autoritativni međunarodni institut za istraživanje kvaliteta koji je osnovan 1961. godine sa sedištem u Briselu, Belgija. Kao jedan od najuglednijih i najuticajnijih nezavisnih instituta za procenu kvaliteta, Monde Selection prati veoma složen i zahtevan skup standarda za procenu. Njegova zlatna nagrada naziva se Nobelovom nagradom za kvalitet i predstavlja najviše industrijske standarde u Evropi i svetu.

Više od 3.200 proizvoda iz više od 100 zemalja je rigorozno analizirano, testirano i degustirano od strane koledža visoko kvalifikovanih nezavisnih stručnjaka. Ovim stručnjacima je poveren zadatak da provere da li su suštinski kvaliteti proizvoda, koje je proizvođač saopštio potrošaču, naučno tačni i da proizvod sadrži dovoljno aktivnih sastojaka da postigne efekat za koji tvrdi.

i konačno, razlog zašto ste tu

Kako smo zamislili ovaj IZAZOV?

Lako kao 1,2,3

Kako 90-dnevni izazov funkcioniše?

1. Popuni prijavu

Popuni prijavu, čime prihvataš dole navedene uslove za učešće u 90-dnevnom izazovu. Prijavom konkurišeš za nagradu u vrednosti od 800€.

2. Poruči proizvode za negu kože

Poruči Skin Cell Regeneration Pack (2 Laminina i 1 Lamiderm Apex), količina proizvoda koja vam je potrebna za mesec dana svakodnevnog korišćenja 2 puta dnevno, naredna 3 meseca

po ceni od 15.799 din.

ili

90-day Challenge pack (6 Laminine i 3 Lamiderm Apexa), količina proizvoda koja vam je potrebna za svakodnevno korišćenje 2 puta dnevno za sve vreme trajanja izazova,

po ceni od 42.999 din. (14.333 din./mes).

Pakovanja možeš poručiti i telefonom na 060/55-00-111 ili klikom na neku od ikonica na dnu stranice.

3. Napravi sliku

Pre nego kreneš sa korišćenjem proizvoda u obavezi si da napraviš sliku svog lica, na dobrom osvetljenju, bez šminke i drugih korektora i bez korišćenja Photoshopa ili filtera za korekciju slike. Sliku odmah pošalješ na mail edukacija@zivitedobarzivot.com

4. Šta raditi narednih 90 dana?

Narednih 90 dana, svako jutro popiješ jednu kapsulu Laminina i na umiveno lice, očišćeno tonikom nanosiš jednu dozu Lamiderm Apexa ispod tvoje uobičajne dnevne kreme.

Svako veče popiješ jednu kapsulu Laminina i na umiveno lice, očišćeno tonikom nanosiš jednu dozu Lamiderm Apexa ispod tvoje uobičajne noćne kreme

5. Nakon 45 dana od početka izazova

Nakon 45 dana u obavezi si da ponovo napraviš fotografiju svog lica, trudeći se da uslovi budu što sličniji prvoj slici (osvetljenje, veličina, blizina kamere…). Sliku šalješ na mail

edukacija@zivitedobarzivot.com

6. Nakon 90 dana

90-og dana, nakon što ste svakog dana,ujutru i uveče, pili po jednu kapsulu Laminine i na lice i vrat nanosili Lamiderm Apex, potrebno je da opet napraviš fotografiju svog lica, kao i nakon 45 dana. Nakon što je pogledaš (i oduševiš se) i uporediš sa prethodne dve fotografije, napiši komentar i zajedno sa slikom pošalji na mail  edukacija@zivitedobarzivot.com

Time daješ saglasnost da Živite dobar život tvoje slike i komentar (podeljeno iskustvo) može iskoristiti u reklamne svrhe.

Na taj način ćeš pomoći da i ostale osobe koje su možda bile skeptične i sumnjičave u rezultate ovog 90-dnevnog tretmana za podmalađivanje, donesu odluku i one učestvuju u nekom narednom izazovu (ili jednostavno samo koriste).

A ti ćeš dobiti priliku da osvojiš nagradu u vrednosti od 800 €

7. Šta ne smeš da radiš?

Slike za koje se utvrdi da su obrađene filterima ili fotošopirane neće biti prihvaćene, samim tim neće moći da učestvuju u takmičenju za pobednika 90-dnevnog izazova.

Takođe, neće biti uzete u obzir ni slike na kojima osoba ima bilo koju preparativnu ili dekorativnu kozmetiku.

Najbolje je fotografiju napraviti odmah nakon umivanja.

8. Minimum prijavljenih osoba za izazov

Da bi takmičenje imalo smisla, potrebno je da ima minimum 10 osoba koje su prihvatile učešće.

Prijava za učešće u 90-dnevnom izazovu

 

Prijavom za učešće u 90-dnevnom izazovu prihvatate da se slike koje pošaljete kao deo učešće u takmičenju koriste u reklamne svrhe za ove proizvode

Čekiraj ako se slažeš

8 + 10 =

vrednost 800€

Ko će osvojiti nagradu?

1. Kako izabrati pobednika?

Svi učesnici, koji ispune uslove za nagradu, biće predstavljeni na Facebook stranici Živite dobar život i narednih 30 dana biće glasanje od strane svih onih koji su lajkovali stranicu.

Pozovite Vaše prijatelje, rođake i poznanike da glasaju za Vas!

2. Ko će pobediti?

Osoba koja bude imala najviše glasova osvojiće nagradu.

Postoji mogućnost da jedna osoba sa istog FB profila glasa za više osoba.

Nagrada je u vrednosti od 800€. Pobednik će narednih 6 meseci dobijati na kućnu adresu Skin Cell Regeneration Pack (vrednost 135€).

3. Od kada kreću prijave za izazov?

Od 1.3.2022 do 31.3.2022

4. Kada počinje glasanje?

od 10.7 do 10.8.2022 god

5. Kada je proglašenje pobednika?

15.8.2022 godine u 12h objaviću pobednika i osvajača nagrade na FB stranici Živite dobar život

Vreme za prijavu polako ističe

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

mnogo je načina da se prijaviš za izazov

Ako ti je lakše, za izazov se možeš prijaviti klikom na neku od ikonica ispod!