ČESTITAM!

DONELI STE ODLUKU KOJA ĆE IZ TEMELJA PROMENITI VAŠ ŽIVOT!

 

Postoje tri načina da poručite Laminine i ostale proizvode kompanije LifePharm

Naručite po maloprodajnoj ceni

Naručite kao prioritetni kupac

(ostvarite popust do 25%)

Naručite kao nezavisni distributer LifePharm-a

(ostvarite popust d0 25%+dodatni popust do 10%+mogućnost zarade)

NARUČITE PO MALOPRODAJNOJ CENI

Laminine kao i ostale proizvode kompanije LIFEPHARM možete poručiti po maloprodajnim cenama.

 

NARUČITE KAO PRIORITETNI KUPAC

Naručite Laminine kao i ostale proizvode kompanije LIFEPHARM sa popustom od 25%. Dobijate pristup programu Advenatge da bi dobili besplatnu dostavu i poklone.

NARUČITE KAO NEZAVISNI DISTRIBUTER LIFEPHARM-a

Naručite Laminine kao i ostale proizvode kompanije LIFEPHARM sa popustom od 25%. Iskoristite dodatni popust putem auto-isporuke. Zaradite provizije i bonuse preporukom proizvoda i poslovne mogućnosti.

u svakom trenutku možete postaviti pitanje. odgovor ćete dobiti  što je pre moguće

Šta čete dobiti kao nagradu?

 

  • Podršku 24/7 vezanu za pitanja o proizvodima kompanije Lifepharm, načinu korišćenja i poručivanja
  • BESPLATNU e-knjigu o proizvodima LifePharm-a i efektima koje imaju na Vaše zdravlje . Uskoro će biti u Vašem inbox-u
  • Ako izaberete opciju da Laminine i ostale proizvode kompanije Lifepharm koje želite, naručite kao nezavisni distributer LifePharma, tj.postanete deo mog tima, dobićete BESPLATNO obuku koja će Vas, po sistemu „korak po korak“, voditi na nezaboravno putovanje kroz tajne mrežnog marketinga. Krajnja destinacija ovog putovanja je vaš profesionalni razvoj i uspeh! Trajna posledica-finansijska nezavisnost!

šta su drugi rekli 

Svedočenje korisnika

Prebolela sam menopauzu u ranim godinama, u 44.godini. Probala sam Laminine nakon što mi ga je prijatelj preporučio. Nakon uzimanja Laminine skoro dva meseca, primetila sam da, ne samo da se ne budim tokom noći oblivena znojem, već se cele noći nisam budila i imala sam mnogo bolji san. Više nisam imala promene raspoloženja, bila sam srećnija i vratio mi se libido nazad! Posle 6 meseci uzimanja Laminine, nelagodnost koju sam osećala u levom laktu od nezgodnog pada je nestala. Rečima ne mogu da izrazim koliko sam srećna i zahvalna. Imam više energije, smirena sam, srećnija i vratila sam svoj život.

Elizabet D.

Moj tata je imao 66 godina kada smo mu prvi put dali Laminine. Nakon samo tri i po meseca uzimanja ćetri kapsula Laminine dnevno, rezultat je bio fantastičan. Njegov krvni pritisak je opao , kao i njegov holesterol, i izgubio je težinu. Svi smo primetili da izgleda mnogo bolje i bio je pun života. Moj otac je zauvek zahvalan nama i LifePharm-u

Martin Smith

Več 15 godina intezivno koristim i istražujem prirodne preparate koji se nude na tržištu. Od aloe vere, nonia, preparata na bazi kineske tradicionalne medicine, ajurvedskih preparata pa sve do mog najvećeg otkrića, a to je Laminine. Potpuno me je regenerisao i podmladio. Mišići mi više nisu tromi i opušteni. Mogu vežbati bez napora. Igram fudbal kao u svojim najboljim danima.

Ranko