želiš da izgledaš 10 godina mlađe?

Probaj LAMIDERM APEX

 

Duboke bore nisu retka pojava i svakako, nisu omiljena tema ni među ženama a ni među muškarcima. Ipak, kada se one pojave, mnogi pomisle da se tu ne može baš puno učiniti bez skupih tretmana.

Botoks, hemijski piling, laserske intervencije i ostali antiaging tretmani su veoma skupi i koštaju nekoliko stotina eura.

DOBRA VEST-Imamo rešenje koje će tvoj izgled podmladiti brzo! Ali stvarno!

Postoji način da ih znatno jeftinijim tretmanima sprečimo i dovedemo u red. I to potpuno prirodnim putem, napadajući uzrok problema.

 

želiš da izgledaš 10 godina mlađe?

Prihvati 90-dnevni izazov, pobedi i osvoji 800€

 

Duboke bore nisu retka pojava, i zato vam danas šaljemo IZAZOV da ih uklonite sa lica.

Imamo rešenje koje će vaš izgled podmladiti brzo! Ali stvarno!

Ako budete želeli da podelite svoje iskustvo koje ste stekli ovim izazovom, možete osvojiti i nagradu u vrednosti od 800€

 

Bore su prvi znak starenja. Razlog pojavi bora je nedostatak kolagena i elastina. Svaka bora budi strah od starenja i postavlja pitanje: šta učiniti kako bi se ublažile?

Bez panike, korak po korak, mora da shvatiš šta se dešava i kako treba da reaguješ, a da bude najbolje za tebe.

Najpre, treba da znaš da su za mladalački izgled tvoje kože zaduženi kolagen i elastin, dok je za uklanjanje tragova bora zadužen fibronektin.

Kolagen je ona materija u strukturi tvoje kože koja je održava čvrstom, jedrom i mladom. Postoji više različitih tipova kolagena, a posebnu važnost za kožu ima tip I kolagena (85% kolagena kože) i tip III kolagena (15% kolagena kože). Stvaraju ga ćelije koje se nazivaju fibroblasti.

Zanimljiva činjenica

 

stimulacija rasta kolagena ima domino efekat. Naime, što ga je više u koži to ga ona više stvara.

Šta je elastin? Reč je o vrsti proteina koji je sastavni deo kože, odnosno njenog vezivnog tkiva. Kako mu i sam naziv kaže, zadužen je da čuva elastičnost, tonus i snagu tvoje kože.

Zanimljiva činjenica

 

Elastin je otprilike 1000 puta fleksibilniji od kolagena

Fibronektin ima ključnu ulogu u regeneraciji tkiva. Drugim rečima, on je zadužen da ukloni tragove bora sa lica, kao i druge ožiljke ako su prisutni. To je važno vlakno koje pomaže u saniranju rana i kože.

Treba ovde pomenuti i LOX, enzim Lizil oxidaze. To je prirodni enzim u ljudskoj koži koji poboljšava proizvodnju kolagena, elastina i fibronektina. Znači, LOX je zadužen za zdrav i mladalački izgled kože.

Zanimljiva činjenica

 

Vremenom i starenjem ćelije sve manje proizvode LOX, te je potrebno nadoknaditi ga

Zdrava, mlada koža se lako regeneriše i nadoknađuje izgubljena ili oštećena kolagenska vlakna, tj. stvara novi kolagen. Ako sve funkcioniše kako bi trebalo, tada tvoja „mašina za proizvodnju kolagena“ – ćelije koje se nazivaju fibroblasti, stvaraju nove količine ovog proteina. U isto vreme telo proizvodi enzime koji razbijaju oštećena kolagenska vlakna, razlažu ih i koža ih izbacuje iz sistema. Rezultat je jaka, jedra i blistava mladalačka koža.

Vremenom, međutim, stvari počinju da se menjaju. Glavna karakteristika stare kože je oštećenje funkcije fibroblasta koji sada proizvode malu količinu kolagena a veliku količinu enzima koji razgrađuju kolagen. Rezultat je koža koja postaje neujednačena u boji, hrapava, opuštena i naborana.

Večito pitanje

Kako obrisati bore, ali stvarno?

Sve metode koje danas postoje zasnivaju se ili na veoma skupim tretmanima, ali i poprilično bolnim, (botox, hemijski piling, laserski tretmani…) ili pak na pronalaženje „čudotvorne“ anti-aging kreme sa kolagenom, koje i nisu baš tako efikasne kao što to proizvođači pokušavaju da pokažu. Sve podupreto navodnim svedočenjem „zadovoljnih“ korisnika sa sve fotošopiranim slikama „pre i posle“.

OVE BORE SU „ISPEGLANE“ ANTI-AGING KREMOM, ALI U PHOTOSHOPU!

Na ovaj način se prave slike koje vidiš na reklamama po sistemu „pre“ i „posle“. Ne mora da se koristi čak ni Photoshop, postoje aplikacije na telefonu koje vam sve to urade automatski.

Pa kome onda verovati? Samo kliničkim testiranjima i naučnim dokazima. Izbaci iz upotrebe sve proizvode koji, osim reči proizvođača, nemaju nijedan drugi dokaz da njihov proizvod radi ono što tvrde da radi! 

Iz tog razloga ovde nećeš videti slike „pre i posle“. Iz tog razloga ćemo se pohvaliti i nagradom za kvalitet koji je LAMIDERM APEX dobio od prestižnog Monde Selection. Ali o tome, kasnije, u nastavku teksta.

Treba napomenuti i da Institut za anti-aging medicinu i negu kože već godinama pokušava da izdejstvuje da se zabrane sve anti-aging kreme koje nemaju dokazano dejstvo, ali bez uspeha!

Zanimljiva činjenica

 

rešenje problema brisanja bora je jednostavno. Treba pronaći način da prirodnim putem povećamo proizvodnju tri najvažnija proteina: kolagena, elastina i fibronektina

Anti-aging kreme

Znači, treba odabrati kremu za lice sa kolagenom?

I ne baš. Da bi krema za lice sa kolagenom nadoknadila nedostajući protein u koži potrebni su mali molekuli kolagena koje će fibroblasti iskoristiti kao građu za nove kolagenske niti.

Molekuli kolagena u kremama su često preveliki da bi uopšte prošli kroz pore i doprli u sloj kože u kome treba da budu. Dakle, takav kolagen iz kreme će ostati na površini i neće imati naročit efekat (ali vam to proizvođači ne kažu).

Najčešći scenario kada se koriste ove kreme je gotovo nikakav efekat, bačena para i uzalud izgubljeno vreme tokom kojeg su se vaše bore produbile.

Ukoliko treba da birate između kreme kojom ćete možda uspeti da nadoknadite deo izgubljenog kolagena i mogućnosti da vaša koža podstaknuta dobrim preparatom sama sintetiše neophodan kolagen, uvek izaberite ovo drugo.

Zanimljiva činjenica

 

jedini proizvod koji će podstaknuti kožu da sama stvara veću količinu kolagena, elastina i fibronektina je LAMIDERM APEX

Logično pitanje

Šta onda realno možemo očekivati od krema za „brisanje“ bora?

Realno, ne mnogo. Ako očekujete WOW efekat on će izostati. Zašto? Zato što su te kreme prvenstveno namenjene za negovanje kože sa nekim sastojcima koje imaju anti-aging efekat kao što su kolagen, CoQ10, hijaluronska kiselina, ali ne u meri  koju propagiraju. Ni približno.

Zato ti nudimo da probaš Lamiderm Apex koji će, pored efekta koji će te zadovoljiti, imati i taj WOW efekat koji će ti, sasvim  sigurno, prijati i podići tvoje samopouzdanje.

Za samo 90 dana korišćenja Lamiderm Apex-a rezultati će biti takvi da ćeš u pogledima tvojih prijatelja, komšija i osoba do kojih ti je stalo videti divljenje i shvatiti da svi oni zaista misle kako fantastično izgledaš.

Dobra vest i za tebe koji voliš društvene mreže! Više nećeš imati potrebu da slike koje stavljaš na Instagram ili Facebook sređuješ filterima ili u Photoshopu. Mada, oni koji budu gledali tvoje slike, prilično će biti ubeđeni da su filteri imali ulogu u svemu tom. 😉

stimulisanje regeneracije kože i spolja i iznutra

Sistem dvostrukog delovanja

Kako pomoći koži iznutra?

LAMININE

Veliki deo održavanja zdravlja i lepote kože uključuje „unutrašnji posao“.

Pokušaću da budem što jasniji. Ovo je deo naučnih istraživanja i verujem da će ti biti jasno kako ćelije kože funkcionišu i šta im je potrebno.

Dva odgovora su:

1. Vlakna kolagena daju koži gipkost i svojstva podizanja. Ova vlakna traju otprilike godinu dana pre nego što budu zamenjena novim. Pored toga, UV zračenje Sunca prodire duboko kroz slojeve kože i dovoljno je snažno da razbije kolagenska vlakna (to se zove foto-starenje). Takođe, može oštetiti jezgro ćelija kože, uništavajući njihovu sposobnost stvaranja kolagena i elastina. To znači da su ćelijama kože potrebne esencijalne amino-kiseline da bi proizvele vlakna kolagena i elastina, koja su proteini.

2. Jedinstveni ekstrakt oplođenog kokošijeg jajeta u sastavu LAMININE obezbeđuje neophodne esencijalne amino-kiseline u dovoljnoj količini i u prirodnom obliku koji se lako apsorbuje i koristi ćelijama kože. On obezbeđuje koncentrisanu količinu faktora rasta, sa jednim posebno, tzv. Faktorom rasta fibroblasta.  Ovo je zapravo hormon, koji je u interakciji sa ćelijama fibroblasta, stimuliše ćelije da proizvode kolagen. Ćelije fibroblasta leže na osnovama matriksa kože i proizvode kolagen i elastin. Kad ove ćelije dobiju „podsticaj“ ovim hormonom, one pomažu u stimulisanju proizvodnje ove anti-aging komponente kože.

Zadužen da posao „odradi“ spolja

LAMIDERM APEX

LAMIDERM APEX je prvi proizvod za negu kože sa prirodnom lizil oksidazom (LOX) koji cilja i poboljšava proizvodnju kolagena, elastina i fibronektina za zdravu i blistavu kožu mladalačkog izgleda.

Opsežna istraživanja i ispitivanja ćelija ljudske kože zaključila su da LAMIDERM APEX sadrži faktore rasta koji stimulišu proizvodnju tri glavna vlakna kože: elastin, kolagen i fibronektin. LOX iz LifePharm-ovog ekstrakta jedinstveni je enzim za koji je poznato da umrežava kolagen i vlakna fibronektina, dajući im snagu i dužinu, istovremeno pomažući u poboljšanju teksture kože. LOX se NE nalazi u drugim kozmetičkim serumima, dostupan je jedino u LAMIDERM APEX-u.

Ojačan švajcerskim alpskim biljnim ekstraktom

Ekskluzivna mešavina sedam švajcerskih alpskih biljaka poznatih po kondicioniranju i prosvetljenju kože. Nežno prosvetljuje kožu i poboljšava zdravlje ćelija kože

Mešavina ekstrakta voća

Patentirana mešavina pet ekstrakta voća, kivija, jagode, nara, borovnice i brusnice, stimulišu vitalnost ćelija. To znači da ovaj kompleks obnavlja teksturu kože i odoleva oštećenjima od zagađenja i UV zračenja.

Kombinacija CoQ10, vitamina C i E

Kompleks za ishranu kože sadrži CoQ10 sa vitaminima C  i E za podmlađivanje. Ovaj kompleks bori se protiv slobodnih radikala i na taj način jača ćelije u borbi protiv fotostarenja i ujedno poboljšava zdravlje kože.

Prirodni sistem isporuke

Sok od Aloe vere i ulje semena suncokreta omogućavaju serumu da dospe ispod površine kože bez ikakve iritacije kože. Kokosovo ulje pomaže omekšavanju kože radi bolje apsorpcije.

Prirodan sistem isporuke obezbeđuje maksimalnu apsorpciju odabranih sastojaka.

nauka u službi lepote

Serum za kožu visokih performansi

Opsežna istraživanja i ispitivanja ćelija ljudske kože zaključila su da LAMIDERM APEX sadrži faktore rasta koji stimulišu proizvodnju tri glavna vlakna kože: elastin, kolagen i fibronektin. LOX iz LifePharm-ovog ekstrakta jedinstveni je enzim za koji je poznato da umrežava kolagen i vlakna fibronektina, dajući im snagu i dužinu, istovremeno pomažući u poboljšanju teksture kože. LOX se NE nalazi u drugim kozmetičkim serumima, dostupan je jedino u LAMIDERM APEX-u.

Naučno je dokazano da ovaj sastojak povećava nivo kolagena, elastina i fibronektina u ljudskim ćelijama kože, za samo tri dana. Zvuči neverovatno? Ovo su rezultati dobijeni naučnim putem i deo su naučne studije predstavljene na 14th Annual Coastal Dermatology Symposium

kolagen povećan za

250%

PRE

POSLE

elastin povećan za

200%

PRE

POSLE

fibronektin povećan za

350%

PRE

POSLE

*fotografije 200 000 puta uvećanih ćelija kože

ne trebaju nam fotošopirane slike, dokaz je

Zlatna medalja za kvalitet

zlatna medalja za vrhunski kvalitet

monde selection

 

LAMIDERM APEX-u dodeljena je Zlatna nagrada za kvalitet prestižne Monde Selection. LifePharm je prva kompanija za epigenetsku ishranu koja je ikada osvojila ovu nagradu.

Monde Selection je temeljan, autoritativni međunarodni institut za istraživanje kvaliteta koji je osnovan 1961. godine sa sedištem u Briselu, Belgija. Kao jedan od najuglednijih i najuticajnijih nezavisnih instituta za procenu kvaliteta, Monde Selection prati veoma složen i zahtevan skup standarda za procenu. Njegova zlatna nagrada naziva se Nobelovom nagradom za kvalitet i predstavlja najviše industrijske standarde u Evropi i svetu.

Više od 3.200 proizvoda iz više od 100 zemalja je rigorozno analizirano, testirano i degustirano od strane koledža visoko kvalifikovanih nezavisnih stručnjaka. Ovim stručnjacima je poveren zadatak da provere da li su suštinski kvaliteti proizvoda, koje je proizvođač saopštio potrošaču, naučno tačni i da li proizvod sadrži dovoljno aktivnih sastojaka da postigne efekat za koji tvrdi.

LIFEPHARM

PORUČI LAMIDERM APEX

7.519 рсд

Доступно као наруџбина на захтев

ILI

PORUČITE

GOOD LAMIDERM PACK

( 3 lamiderm apexa)

I DOBIĆETE

poklon

LAMIDERM APEX  5ml

Good Lamiderm Pack

22.559 рсд

mnogo je načina da poručiš Lamiderm Apex i Laminine

Ako ti je lakše, proizvode možeš poručiti i klikom na neku od ikonica ispod!