5.korak

    Pomoć pri donošenju odluke

Ko nije spreman danas, taj će još manje biti spreman sutra

latinska poslovica

pomognite mu da donese odluku

Ponovni susret-sastanak odluke

Već sutradan ili najkasnije za 48 sati od prezentacije posetite svakog koji je prisustvovao Vašem predstavljanju proizvoda i poslovne mogućnosti kompanije. Na ovom sastanku imaćete priliku da razjasnite sve nedoumice, da dodatno odgovorite na neka pitanja koja interesuju Vašeg prijatelja i konačno dobiti odgovor! Da-stekli ste novog saradnika ili ne-stekli ste novog kupca i osobu koja može dodati Vašem spisku poznanika još nekoliko desetina imena svojih poznanika! U oba slučaja bićete na dobitku!

4 najvažnija dela sastanka

Odmah po dolasku pređite na razgovor o poslu.

  1. deo-razgovor o njegovim utiscima…čujte njegovo mišljenje, odgovorite na eventualna pitanja. Tako ćete shvatiti da li je potencijalni saradnik shvatio suštinu posla koji mu nudite. Iskusan sponzor će ovom prilikom uspeti da sazna i da li sagovornik ima neki cilj,želju koju bi mogao ispuniti uz pomoć posla koji mu nudite. To će postići pravilnim postavljanjem čitavog niza pitanja! I vrlo brzo će shvatiti da li je potencijalni saradnik zainteresovan ili ne da pristupi vašem timu! Na kraju ovog dela sastanka dobićete odgovor. DA ili NE
  2. Drugi deo sastanka, ukoliko je odgovor DA, sastoji se iz administrativnih formalnosti (opunjavanje pristupnica i sl.) i dogovora kad možeti početi sa radom. Najbolje je odmah ukoliko Vam to vreme i obaveze dozvoljavaju da počnete sa prva 3 koraka. Ako je odgovor NE-steknite kupca. Iskusan sponzor će već znati na koje proizvode će se fokusirati i ponovo ponuditi, sada potencijalnom kupcu, i dodatno mu predočiti sve benefite i koristi od te kupovine.
  3. U trećem delu sastanka, ako je odgovor DA, utvrdite termin za prve prezentacije i to na način da ga pogurate i sprečite neodlučnost! Ne pitajte ga hoće li, da li bi voleo, nego ga stavite pred svršen čin, da bira između 2-3 termina. To je tehnika posla koju će Vas svaki dobar sponzor naučiti. Ukoliko je odgovor NE, u trećem delu sastanka, zamolite Vašeg sagovornika da Vam kaže imena i brojeve telefona svojih poznanika za koje misli da bi bili zainteresovani  za poslovnu ponudu i proizvode koje nudite.
  4. U četvrtom delu sastanka, ukoliko je odgovor Vašeg sagovornika DA, objasnite tehniku pozivanja. I naravno, NE ZABORAVITE DA MU PONOVITE DA STE ZA NJEGA UVEK TU! Svesni ste da jednostavno bez Vas, kao dobrog i kvalifikovanog sponzora, šanse da uspe u ovom poslu su minimalne. Takođe, dogovorite sledeći termin sastanka na kome ćete raditi 6. korak-Kako dalje.

Vrednost

Ponuda i detalji

\

Besplatni treninzi

\

Webinari

\

Zajedničko postavljanje ciljeva, planiranje i praćenje realizacije

\

Prezentacija proizvoda i poslovne prilike

ZAPOČNI PUTOVANJE!

KRAJNJA DESTINACIJA JE VAŠ PROFESIONALNI RAZVOJ I USPEH!

PRIDRUŽI SE MOM TIMU