vaš lični vodič

o meni

moja priča

moja misija

 

Zovem se Željko Stanković, diplomirani sam inženjer neorganske hemijske tehnologije. Mada, ono što ću Vam sad ispričati nema baš nikakve veze sa tehnologijom.

 

Pre 15-ak godina, susreo sam se, sasvim slučajno, sa nečim u šta sam se odmah zaljubio. Bilo je to nešto idealno, tako dobro i moćno i prosto me je ispunjavalo i očaravalo. Bio sam oduševljen činjenicom da postoj takva izvanredna mogućnost, koja je jednostavna, legalna, zabavna i unosna i nije bila još jedna od šema za brzo bogaćenje, u to vreme vrlo popularne, već sistem za sticanje bogatstva. Najzad nešto, što odgovara onome – koliko radiš, toliko i zaradiš.

 

Ovo je moja priča o MREŽNOM MARKETINGU. Jedinstvena prilika da bez mnogo ulaganja pokreneš posao koji možeš da radiš kad i koliko želiš i sa kim želiš. Na žalost, vrlo brzo sam uvideo da su mnogi ovu sjajnu ideju, ovaj sjajan posao, uništili svojom nemarnošću i neznanjem. U želji da se što brže i sa što manje rada obogate, obogaljili su ovu fantastičnu ideju o timskom radu koji svima donosi dobrobit shodno tome koliko su zaslužili.

Svih ovih godina nisam pronašao ni jedan jedini razlog protiv ovog posla. Jednostavno, ne postoji! Naravno, uvek će biti onih koji će, frustrirani zbog ličnog neuspeha, kriviti sve drugo, najviše sistem mrežnog marketinga, i kao po pravilu nikada sebe. Prava istina je da je razlog neuspeha samo:

– nedovoljan rad, zalaganje i upornost

– loš mentor (sponzor) koji ne zna važnost njegove uloge u ovom poslu, koji nije svestan da svojom neposvećenošću svom novom saradniku uništava i sebe i njega.

Iz ovih razloga javila se ideja da pokušam da ispravim tu sliku o mrežnom marketingu koji su loši mentori iskrivili i da primenim 15 godina iskustva u ovom poslu i ogromno znanje koje imam. Ali, nedostajala je glavna stvar, a to je pouzdana kompanija sa odličnim proizvodima koje plasira putem mrežnog marketinga.

 

 

Kao što Koeljo kaže, kada nešto dovoljno jako želiš, celi svemir će se urotiti da to i dobiješ…mada, moram priznati, nisam to očekivao, ne na ovaj način. Naime, pre nešto manje od godinu dana, imao sam jako ozbiljnih zdravstvenih problema. Tada sam saznao za  LifePharm i njegove neverovatne proizvode, prirodne dodatke ishrani. Nekoliko meseci korišćenja ovih proizvoda bili su dovoljna da shvatim da su za moje zdravlje učinili nešto neverovatno, nešto što godinama unazad medicina nije uspevala.

Tada se u meni rodila želja da moje iskustvo ispričam svima, da što više mojih članova porodice, mojih prijatelja, poznanika, njihovih poznanika upoznam sa ovim čarobnim proizvodima koji će iz korena promeniti njihove živote čineći ih kvalitetnijim. Bio je to deo koji je nedostajao mom mozaiku… to, da se radi o Kompaniji koja je br.1 na polju epigenetske ishrane i koja ima jedinstvene proizvode koji deluju na ćelijskom nivou, koji utiču na naše matične ćelije, bude ih i podstiču da se više i brže dele i uz činjenicu da dejstvo na telomerazu i produženje telomere svrstavaju ove proizvode u antiaging, i da, naučno dokazano, usporavaju starenje i mogućnost da te čarobne proizvode mogu plasirati putem Mrežnog marketinga.

Od tog trenutka, to je postala moja misija, moj životni cilj. Ushićen zbog toga što sam siguran da ću mnoge osobe i njihove porodice učiniti srećnim donoseći im dve, možda najvažnije stvari u životu: zdravlje i finansijsku nezavisnost, pokrenuo sam ovaj sajt sa ciljem da uz članke, koji će redovno izlaziti i koji će Vas uputiti u zdrav način života i otkriti Vam značaj prevencije bolesti, postanem i Vaš vodič kroz svet mrežnog marketinga i pokazati Vam da uz dobrog mentora, i uz visoko kvalitetne proizvode koji „sami sebe preporučuju“, možete da ŽIVITE DOBAR ŽIVOT!

živite dobar život

vaš lični vodič

ZAPOČNI PUTOVANJE!

KRAJNJA DESTINACIJA JE VAŠ PROFESIONALNI RAZVOJ I USPEH!

PRIDRUŽI SE MOM TIMU