6.korak

kako dalje-planiranje zajedničkog rada

Ako čoveku daš ribu, nahranićeš ga za jedan dan. Ako ga naučiš da peca, nahranio si ga za ceo život

Konfučije

najlepši i najzahtevniji korak

Kako dalje

Zaista, ovo jeste najlepši deo ovog posla. Zajednički, timski rad. To je trenutak kada Vaš novi saradnik postaje deo Vašeg tima. Naravno, da bi postao deo Vašeg tima, mora da se kvalifikuje, mora biti svestan da je to privilegija samo onih saradnika koji to zasluže, onih koji žele da rade i uče. A Vi kao sponzor, morate osećati odgovornost prema njemu, jer je tu iz jednog jedinog razloga-jer Vam veruje! I nesme te ga razočarati!

Trening novih saradnika

Sve o čemu je do sada bilo reči: ciljevi, motivi, donošenje odluke, pravljenje spiska poznanika, poziv, prezentacija…sve su to delovi jednog efektnog sistema treninga koji Vas vodi u društvo uspešnih!

PLES! To će Vaš trening i Vas kao trenera učiniti odličnim

Niste ovo očekivali?! Šta čini ples? Koraci pretvoreni u pokrete usklađeni sa muzikom. Kada se ti pokreti stapaju u jedan jedinstven niz kretanja to je koreografija. Ako kao sponzor dobro radite koreografiju, tj. program treninga, onda će Vaši novi saradnici bez zastoja kliziti iz jednog koraka u drugi. I sve to Vašim novim saradnicima deluje fantastično, dajući im elan za uspeh, jer svaki korak se, baš kao i u plesu, gradi na prethodnom i vodi ka sledećem koraku.

Kopiranje-ne treba pronalaziti rupu u saksiji

Jedan od osnovnih koncepta u Mrežnom Marketingu je kopiranje uspešnog načina rada. Nema potrebe za pronalaženjem novih puteva, ideja, drugim rečima ne treba pronalaziti rupu u saksiji (ili pronalaziti toplu vodu u bojleru). Dovoljno je samo raditi ono što radi Vaš sponzor. Ako je on imao uspeha takvim načinom rada, ne postoji razlog zašto ne bi i vi imali uspeha.

Jednostavno, zar ne? Tajna uspeha u Mrežnom Marketingu je da radite isto ono što radi Vaš sponzor i da to isto naučite Vaše saradnike, a oni svoje saradnike… Šta mislite dokle može sve ovo da ide na ovaj način? Nebo je granica.

Vrednost

Ponuda i detalji

\

Besplatni treninzi

\

Webinari

\

Zajedničko postavljanje ciljeva, planiranje i praćenje realizacije

\

Prezentacija proizvoda i poslovne prilike

ZAPOČNI PUTOVANJE!

KRAJNJA DESTINACIJA JE VAŠ PROFESIONALNI RAZVOJ I USPEH!

PRIDRUŽI SE MOM TIMU